Rólunk

Dr. Kassai Emese

Dr. Kassai Emese állatorvos

Állatorvosi tanulmányaimat 2011-ben fejeztem be. Pályám első állomása a gyúrói TordasZoo állatmenhely volt, ahol a későbbi szakmai hozzáállásomat alapjaiban meghatározó tapasztalatokat és élményeket szereztem a menhely lakóinak gondozása során. Ezután egy érdi állatorvosi rendelőben dolgoztam egy évig, ahonnan az egzotikus állatok iránti lelkesedésem sodort tovább a budapesti Graf Doktor Állatorvosi Rendelőjébe. Az itt töltött évek alatt nem csak a kutyák és macskák, hanem a kedvtelésből tartott egzotikus állatok ellátásában is széleskörű szakmai tapasztalatokat szereztem.

E tevékenység mellett pedig otthonom egy kisebb állatkertté vált, melynek lakói két kutya, Kami, és Rezső, és sok apró állat: tengerimalacok, hullámos papagájok, zebrapintyek, és Agi, a szakállas agáma.

Nagy örömmel tölt el, hogy mostanában ismét felfedezhetem azt a környéket, ahol gyermekkorom nyarai teltek, hiszen Édesanyám kővágóörsi származású.


Dr. Csordás Zsuzsanna Ildikó

Dr. Csordás Zsuzsanna Ildikó állatorvos

2010-ben szereztem diplomát a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Azóta folyamatosan nagy betegforgalommal rendelkező, társállatokkal foglalkozó állat-egészségügyi szolgáltatóknál dolgoztam, többek közt a veszprémi Kedvenc Rendelőben, a székesfehérvári Alpha-Vet Állatkórházban, majd a budapesti Pet-Vet Kisállat Ambulancián. Emellett éveken keresztül aktív tagja voltam az Oxyvet Belgyógyászati Ügyeletnek, melynek keretében mobil sürgősségi ellátást biztosítottunk. Ennek köszönhetően a háznál történő ellátásban is megfelelő tapasztalatra tettem szert. 2020-ban a Magyar Állatorvosi Kamara Praxisvezető posztgraduális képzését is elvégeztem.

Természetesen hivatásom gyakorlásához a továbbiakban is szükségszerű folyamatosan képeznem magam.

Két csodálatos kutyának vagyok büszke gazdija. Szabadidőmben legszívesebben Velük barangolok a Káli-medence káprázatos tájain.